Konavoska kronika
Subota, 07.07.2012

Ljuta 2012!!!

Nažalost Popovićani će i ovogodišnju osminu finala gledat sa tribina terena na Ljutoj! Sinoć poraz od Zvekovice 2:1(Opušić). Ovom pobjedom Zvekovica je zauzela drugo mjesto u skupini H odmah iza Tihe koja je bila uvjerljiva protiv Mihanica/Drvenik sa 6:0. Obod je bio bolji od Omladinca 2:1 i tako uzeo prvo mjesto u skupini G. Omladinac će u osminu finala sa drugog mjesta u svojoj skupini. Susret Tajfuna i Rabotickog nije odigran,razlog? Tajfuni se nisu skupili, prvi put u 4 godine ovog turnira ovakav slučaj! Veliki minus za Tajfune. Veceraš se igraju prvi susreti osmine finala i to dva susreta: od 21:00 sastaju se lanjski prvaci Jug Komaji protiv Zastolja te Bačev do - Pridvorje u 22:30.

Kupalište Luka Čilipi (slika)doživili su prvi ovogodišnji poraz na Divljoj ligi,jučer bolja Elita 5:4. Čilipjani će put do GLAVNOG TURNIRA morat tražit malo dužim putem(preko Uvalice u ponedjeljak na Porporeli) ali nesumljamo u kvalitetu i uspjeh susjeda.Evo i izvještaja:

Luka Čilipi - Elita 4:5
Kupalište Puntižela/sudac: Stijepo Car/Tonči Vlašić
LUKA ČILIPI: Vlaho Bošković, Ivo Paškov (2), Hrvoje Kljunak, Niko Vezilić (1), Pero Banac, Vlaho Kljunak, Matija Drobac, Ivo Dadić, Filip Čular, Pero Skurić, Mauro Kera (1), Maro Skurić.
ELITA: Miro Boroje, Pero Mihović, Darko Lujo, Marko Kortizija (1), Božo Lujo (1), Miho Klaić (1), Ante Režić (2), Maro Roko, Domagoj Perović, Nikola Matana, Ivica Stanišić, Boris Agatić, Pero Memed.
Četvrtine: 3:1, 1:1, 0:2, 0:1.

Danas u Platu u 16:50 Pasjača ima svoj drugi nastup,protivnik:Plaža spod Petke.Nesmijemo izgubit uprotivnom doviđenja DL za ovu godinu.

Fotogalerija