Konavoska kronika
Nedjelja, 08.07.2012

Ljuta 2012!!!

Iza nas je prvi dan osmine finala turnira u Ljutoj. Odmah sinoć vidili smo dvije odlične utakmice. Dalje su prošli Bacev do i Jug Komaji...

Jug Komaji - Zastolje (0:0)3:0 

1:0 Matija Sukno,2:0 Niko Drobac,3:0 Matija Sukno.

Lete komajani na krilima svojih mladih snaga. Zastolje se uspješno branilo vise od pola susreta ali kad je Jug poveo golom odličnog Sukna pitanje pobjednika bilo je riješeno. Po meni osobno najljepši trenutak susreta a možda i najbolja akcija turnira je gol za 3:0,Matija Drobac dao je loptu na korner, Niko Drobac vrace za Sukna na nekih 10 tak metara koji prizemnim udarcem stavlja točku na i ovog susreta. Bravo Jug. Bravo i Zastolje, prošli su tešku skupinu i sinoć odigrali odličnu utakmicu,ipak Jug je danas priča za sebe.

Bačev do - Pridvorje 2:2 p: 4:3

1:0 Ivan Trković,1:1 Niksa Đuric,2:1 Luksa Buskovic(p),2:2 Hrvoje Kralj

Prava se drama odvijala sinoć na Ljutoj na drugom susretu osmine finala. Tvrda, teška utakmica sa malo pravih prilika. Kad je Buskovic pogodio za 2:1 Baceva dola svi su pomislili da je gotovo ali uporni Pridvorjani nisu mislili tako i doslovce u zadnjim sekundama susreta u gužvi pred vratima Grudana poentiraju za veliko slavlje. Točan je bio Hrvoje Kralj. Ekipa Pridvorja nije puno slavila, u ruletu kaznenih udaraca prisebniji su bili nebesko plavi i sa ukupnom rezultatom 4:3 prošli dalje. Za Pridvorje pogriješili su Kralj i Đuric dok je Macan promašio za Bacev do. 

Veceras se nastavlja turnir ostalim susretima osminefinala a sastaju se:

20:00 Hajduk - Močići

21:00 Gruda - Dunave

22:00 Dubravka - Apostoli

23:00 čilipi - Jadran

Fotogalerija