Konavoska kronika
Ponedjeljak, 09.07.2012

Ljuta 2012 !!!!

Poznato je još 4 sudionika četvrfinalna u Ljutoj.To su redom Močići, Gruda, Dubravka te Čilipi:

Hajduk - Močići (0:1) 2:2 p:6:7

0:1 Tomislav Korov,1:1 Srđan Rilović,1:2 Mateo Banović,2:2 Srđan Rilović.

Močići su izbacili Hajduka,iznenađenje po meni iako su Močići pokazali dosta na turniru. Specijalisti su za nerješene ishode(3 remija i pobjeda dosada) i preko kaznenih udaraca lome protivnike. Tako je bilo i sinoć,Hajduk je bio dosta hendikepiran neigranjem Marka Cvjetkovića a u pripetavanju kaznenih udaraca Korov je bio prisebniji od Nika Ljubića.

Gruda - Dunave 0:0 p:2:1

Za Grudu točni Ante i Niko Bratoš dok je za Dunave pogodio Antonio Bagoje.

Dubravka - Apostoli (2:1) 4:3

1:0 Ivo Kovačević,1:1 Josip Grepo,2:1 Ivo Kovačević,3:1 Ivo Kovačević,3:2 Josip Grepo,4:2 Matija Pulić,4:3 Jurica Ljubenko.

Odlična utakmica sa obe strane. Neizvjesna do zadnje sekunde sa puno atraktivnih golova. Dubravka je prošla ali je izgubila Iva Kovačevića,sinoć trostrukog strijelca koji je pocrvenio nakon drugog žutog kartona.Iza Apostola je odličan turnir,prošli su skupinu i za dlaku ušli među 8 najboljih.

Čilipi - Jadran (1:0) 2:0

1:0 Ante Rešetar,2:0 Pero Njire

Jednosmjerna utakmica,Čilipi su napadali,igrali,držali igru pod kontrolom. Ante je pogodio mrežu Živanovića u prvom dijelu dok je Njire završio posao sredinom drugog dijela na astistenciju Marija Matića. Čilipi izgledaju sve bolje. Jadran je završio nastup u nogometnom dijelu,sad se mogu mirno posvetit organizaciji ostatka turnira,ima tu posla i preko glave.Bravo Ljućani.

Sinoć su tribine bile krcate,gledali smo odličan nogomet što je poziv svim gledateljima da dodu i večeras u Ljutu,igrat će se zadnje dvije utakmice osmine finala,dvije zasigurno fantastične utakmice:od 21:00 Obod - Zvekovica te od 22:15 Omladinac - Tiha...