Konavoska kronika
Nedjelja, 15.07.2012

Divlja liga 2012; PASJAČA uvjerljivo poražena!!!Danas 3.kolo u Čilipima

Pasjača je doživila i drugi poraz u glavnom turniru DIVLJE LIGE, jučer nas je nadvisila Čingrija, 12:2 da je završilo. Nekako smo se potajno nadali da možemo nešto napravit s obzirom da je ove godine Čingrija dosta oslabljena odlaskom cijele jedne generacije u Vilu Banac.Nažalost odmah u na startu prestali smo vjerovat u čuda jer svaki igrač vise Čingrija je oplodila pogotkom, sijevale su kontre a Bokijevi projektili nisu nalazili put do mreže čudesnom Olafa na vratima Čingrije.Glavni turnir divlje lige nije sala i tu igraju stvarno odlične ekipe, a mi smo daleko od tog nivoa igre. Mi smo posao odradili ulaskom u glavni turnir i sve ovo shvaćamo kao igru tako da je raspoloženje i nakon ovako teških poraza vise nego odlično. Današnjom tekmom od Pasjače su se oprostili Vlaho Lise i Boris Maskaric kojima počinju obaveze u VK Cavtatu. Hvala im na pomoći na povijesnom ulasku u glavni turnir. Pred nama je još jedan težak ispit, Elita koja je danas pobijedila Solituda. Utakmica je u ponedjeljak u Šulica. evo i izvještaja iz Mlina:

Čingrija - Pasjača Popovići 12:2
Plivalište Mlini/sudac: Igor Računica.
ČINGRIJA: Olaf John, Aljoša Lončarić (3), Antonio Lončarica (1), Hrvoje Lončarica, Orsat John (1), Tiho Avejić, Mario Brkić, Maro Dabelić (1), Maro Pulić (1), Joško Turk (2), Ruben Legaz (3), Toni Brailo.
PASJAČA POPOVIĆI: Blaženko Radić, Marko Smišljan, Tomi Banac, Vlaho Lise (1), Marko Kortizija, Mato Alavija, Vlaho Kojan, Zvonimir Šapro, Ivo Bošković, Edi Kićo Mehmeti, Antun Bušković, Boris Maškarić (1), Lukša Klaić, Antonio Cvjetković.
Četvrtine: 4:0, 3:2, 3:0, 2:0.

Danas karavana divlje lige seli sa župskih plivalista na ona konavoska, točnije u Čilipe na Luku! Festat će se sigurno na Luci, jer će Luka gotovo sigurno pobijedit Seherezadu a sigurno će se dodatno proslavit i Čilipsko osvajanje turnira sela. Raspored počinje u 15:45 susretom Kamen Mali - Palace. Bit će to odlični susret koji će odlučiti o broju 1 u B skupini.