Vremeplov
Petak, 14.03.2014

 

25.02.2014

U bazenu su bolji bili Konavljani

Prijateljstvo veteranskih momčadi Mladosti i Konavla traje već desetak godina. U tom periodu odigrano je više nogometnih utakmica u kojima je uspješnija bila momčad Mladosti. No, na inicijaticu doktora Stjepana Zagorca njegova je momčad izazvala prijatelje iz Konavla na vaterpolo utakmicu koja je i odigrana ove subote na bazenu u Utrinama. U vodi su se bolje snašli gosti kojima je pripala pobjeda rezultatom 5:2 (3:0, 0:1, 0:1, 2:0), a pogotke za domaću momčad postigli su Goran Bogović i Zoran Kadabec.

vaterpolo velika 1.jpg

-Ja se zahvaljujem našim prijateljima što su nam omogućili da odigramo ovu utakmicu koja je samo plod naše dugogodišnje suradnje i prijateljstva. Nas je danas težeg poraza spasio vratar Siniša Klafurić koji je obranio nekoliko dobrih udaraca. Iako rezultat ove utakmice nije najvažniji, ja čestitam našim prijateljima na pobjedi, no bitnije od svega je prijateljstvo- rekao je nakon utakmice Stjepan Zagorec.

Za veliku većinu domaće momčadi ovo je bio prvi susret s ovim sportom u kojem gosti imaju daleko više iskustva, što je i razumljivo.

-Mislim da je ovo nešto što čovjek nebi mogao zamisliti, da mi s juga dođem ovdje kod vas i da odigramo vaterpolo utakmicu. Ako Bog da odigrat ćemo mi ovakvu utakmicu i kod nas na moru. Ovoga puta smo pobijedili mi, obzirom na naše godine bila je to fer i sportska borba, no najvažnije je druženje- rekla je istinska legenda Konavla, Marko Matić.

vaterpolo velika.jpg