Konavoska kronika
Srijeda, 28.06.2017

I nakon trećeg dana nema remija u Ljutoj. Novi sustav natjecanja pokazao se kao pun pogodak pošto više nema kalkulacija i svi idu ne samo na pobjedu nego na što bolju gol razliku. Da nam ne zamjere domaćini ali evo i našeg komentara sinoćnjih utakmica.

ČILIPI - JUG 5:0 T. Miljanović 2 A. Rešetar, P. Njire, S.Simović

Bez Sukna Jugu fali igrača (kvalitete) dok se to na Čilipima nije osjetilo (Zadre, Njire) jer imaju širu klupu.

OMLADINAC - DUNAVE 3:1 M. Kralj, M. Miladin i B. Čupić - L.Pušić

Mašan je složio odličnu ekipu samo još dok se uigraju i eto ih u završnici. Dunave su sa Antoniom Konsuom dobili puno ali bez Primića to nije to.

ZVEKOVICA - GRUDENSBURG 3:0 bb

Dok su se gledaoci u Ljutoj zabavljali uz opuštajuće pjesme sa razglasa, ekipa Grudensburga (na slici) se opuštala u čekaonici kraj Zore do zore uz gajbu hladnog piva (ponuđeno i administratoru). Bezveze bi bilo komentirati razloge takve odluke i doljevati ulje na vatru, samo će mi faliti ako ništa drugo a ono parole na lincunima i komentari na ulasku u Grudu

DVD ČILIPI - OBOD 3:1 L. Novak, M Matić i Pa. Skurić - M Ivić

I u ovoj utakmici je pitanje pobjednika riješeno vrlo rano. DVD Čilipi (čitaj veterani Konavljanina) su imali problema sa izlaskom iz presinga i iznošenjem lopte ali u fazi obrane sve je bilo tako dobro pokriveno (pomogli i igrači Oboda sa soliranjem) da boli glava. Da je H. Novak bio imalo raspoloženiji razlika bi bila i veća. Ovako je na kraju kada je opala koncentracija i Matić zamjenjen Obod samo ublažio poraz. Na kraju smo otkrili i što se to na Madaševu prašilo ovih dana iako se ne igra turnir. Zbog dobrosusjedskih odnosa Škonko je individualno radio sa I. Skurićem a rezultat tog napornog rada, sinoć je bio uočljiv i sa tribina.

Za kraj, administratoru je posobno drago što su sve ekipe koje igraju u sustavu 4/1 pobjedile. Ipak se okreće.

Raspored za večeras, Popovići sa Moluntom u 21,00

20:00 B3 - B4 PLUTAJUĆA MINA CAV. - PAV.B/KAR.

21:00 B1 - B2 POPOVIĆI - KISIONA MOLUNAT

22:00 F1 - F3 MEĆAJAC - JADRAN

23:00 F2 - F4 MOČIĆI - VITALJINA/ĐURINIĆI