Konavoska kronika
Petak, 05.06.2020

 

Dubrovnik,05.06.2020.godine

     Odluke povjerenika i natjecateljske komisije županijske futsal lige

            Temeljem odluka Izvršnih odbora HNS-a i ŽNS DN,donose se odluke

-         Prekida se natjecanje županijske futsal lige ,te se za prvaka u sezoni 2019 / 2020 proglašava MNK „CAVTAT“ – Cavtat ( obzirom na prekid natjecanja nema dodijele pokala i priznanja ).

-         Obzirom da je natjecanje prekinuto nitko ne napušta ovaj rang natjecanja,te se ne meže za sezonu 2020 / 2021 provesti odluka da se naprave dva ranga natjecanja i podijeli liga na županijsku i među općinske ,što znaći da svi klubovi  koji izvrše uredne prijave za narednu sezunu stiću pravo nastupa,dok će se sustav natjecanja donijeti na Planumu klubova,prijavu su dužni podnijeti svi zainteresirani do 20.kolovoza,2020.godine

-         Preporukom  Izvršnog odbora ŽNS DN donosi se i prenosi odluka da u kvalifikacijama za 2 HMNL-jug sudijeluje klub koji ima namjeru igranja navedene lige,kako bi što više županijskih klubova sudjelovalu u višim rangovima natjecanja,ako to proglašeni prvak nije u mogučnosti. Zahtijev za sudijelovanje podnijeti povjereniku lige ili tajniku ŽNS DN,ako bude više zainteresiranih,bitan je plasman na tablici.

-         Odlukom natjecateljske komisije lige izvršiti će se podijela medalja za tri prvoplasirane momčadi. Već ranije nabavljeni pokali,medalje i ostale prigodne nagrade,obzirom da je na medaljama ugraviran tekst za navedenu sezunu bit će uručene za prvo mjesto MNK  „ CAVTAT „ drugoplasiranom MNK „PRIDVORJE „ te trečeplasiranoj MNK „DUBA Konavoska „ koja ima isti skor bodova kao i MNK „RIVA“ Slano,ali je prvonavedena bila bolja u međusobnom ogledu. Podijela medalja bit će obavljena na utakmicama prvog kola naredne sezone.

-         Kako još nije donesena odluka o kalendaru natjecanja te nije poznato kada će se igrati završnica kup natjecanja,nije poznato do kada županije trebaju dati svoje predstavnike,kada se dobije informacija,prikladno istog će se organizirati kup natjecanje koje se igra 2 X 20 min. obvezno u dvorani,i nije obvezno sudjelovanje.

Povjerenik lige Ivo Pavlić